Pixel 4XL

Google Pixel 4XL Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google Pixel 4XL reparation

Det er med stor entusiasme Google introducerede os for den imponerende Google Pixel 4XL telefon. En telefon af en størrelse, som er for os der elsker at havde en stor skærm ved hånden. En brugeroplevelse af kvalitet, hvor man både får skærm, design og hastighed for pengene. Men når du alligevel kigger med her, må du have problemer med din Google Pixel 4XL telefon. Det er vi til, for at hjælpe dig med. Kom forbi vores butik på Amagerbrogade 8, 2300 København S. Vi kan hjælpe dig med dit problem. Desuden reparerer vi 95% af alle enheder indenfor 90 min.

Reparation og udskiftning af Google Pixel 4XL skærm

Vi forstår, at skærmen er hjertet af enhver mobiloplevelse. Vores dedikerede teknikere er trænede til perfektion og har adgang til topmoderne udstyr for at sikre, at enhver reparation eller udskiftning udføres med ekspertise og omhu. Uanset om det drejer sig om en mindre ridse eller en mere kompleks skadesituation, er vores mål at gøre din Pixel 4XL så fejlfri som muligt. Vi anvender kun reservedele af højeste kvalitet, hvilket garanterer, at din skærm forbliver krystalklar og skarp som da den var ny.

Vores teknikere er ikke blot eksperter i teknologi, men også passionerede omkring hver eneste detalje i din Pixel 4XL. Vi stræber efter at levere en skærm oplevelse, der overgår dine forventninger, og som giver dig mulighed for at opleve alt, hvad din enhed har at byde på, i sin fulde glans.

Udskiftning af Google Pixel 4XL batteri

Batteriydelse er essentiel for en problemfri mobiloplevelse. Vores specialiserede teknikere er dedikerede til at håndtere batteriskift med den højeste omhu og præcision. Vi benytter kun førsteklasses reservedele, der garanterer, at din enhed fortsat leverer den imponerende batteritid, som du forventer fra Google. Med en batteri udskiftning hos os, kan du være sikker på, at din Pixel 4XL altid er klar til at følge dig gennem dagen, uanset hvad dagen bringer.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål angående vores priser, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.