Pixel 4a 5G

Google Pixel 4a 5G Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google Pixel 4a 5G Reparation

Står du i en situation hvor din google pixel 4a 5G telefon, enten har et dårligt eller ødelagt batteri eller skærm er smadret eller på anden måde gået i stykker? Er der problemer med højtaleren eller mikrofonens lyd? Så kom gerne forbi vores butik på Amagerbrogade 8, 2300 København S, hvor vi står klar til at yde en god service, hvor vi får 95% af alle enheder repareret inden for 90 min. Desuden er Google Pixel serien en serie af overraskelser i form af skærmkvalitet, batteri og ydeevne. Så oplever du problemer med din google pixel 4a 5G telefon, så er det bare om at komme forbi butikken, hvor vi gør den så god som ny.

Reparation og udskiftning af skærm

Vi forstår, hvor vigtig en fejlfri skærm er for din daglige interaktion med Google Pixel 4a 5G. Vores dedikerede team af teknikere har gennemgået omfattende træning for at sikre, at enhver reparation eller udskiftning af skærmen udføres med præcision og omhu. Uanset om det er en mindre overfladisk skade eller en mere omfattende udfordring, er vi her for at gøre din Pixel 4a 5G så god som ny. Vi benytter kun reservedele af højeste kvalitet, der garanterer, at din skærm forbliver lysstærk og knivskarp. Så står du i en pludselig opstået situation, hvor din Google pixel har brug for reparation, så tøv ikke med at komme forbi butikken.

Udskiftning af Batteri

Vi ved, at batteriydeevne er afgørende betydning for din Pixel 4a 5Gs brugeroplevelse. Vores teknikere er eksperter i at håndtere batteriskift med den største omhu og professionalisme. Vi benytter kun kvalitets reservedele, der sikrer, at din enhed fortsat kan levere den imponerende batteritid, som du forventer fra Google Pixel. Med en udskiftning af batteriet hos os, kan du være sikker på, at din Pixel 4a 5G altid er klar til at holde på strømmen igennem længere tid igen.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål angående vores priser, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.