Pixel 6

Google Pixel 6 Reparation

Er din Google Pixel blevet beskadiget?

Er du en af de heldige ejere af en skøn Google Pixel, men også en af dem hvor uheldet har været ude og den er gået i stykker, så få bestilt en tid hurtigt og nemt her på siden, eller ring til os på +45 55 50 20 40 og få et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken skade din Google Pixel har været udsat for, så står vi til rådighed. Hvis du ikke ved hvad din Google Pixelfejler, undersøger vi din Google pixel og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på en hurtig og billig reparation. Hvis du ønsker en anden reparation af din Goole Pixel end dem du kan finde i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har en Google Pixel som ikke er på vores prisliste. Vi kan fikse alle modeller. Vi laver også tilbud på flere reparationer, hvis du får skiftet skærmen hos os

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Google Pixel 6 reparation på Amagerbrogade 8

Googles telefoner er generelt blevet populære i Danmark og Google Pixel 6 serien er en stor årsag til dette. Google Pixel 6 er en smartphone af høj kvalitet, og så kan den oveni købet fås til en fair pris. Hvem elsker ikke det? Men vores læsere er desværre ofte dem, som har været uheldige og oplever problemer med deres Google Pixel 6 mobil. Er skærmen gået i stykker? Batterikapaciteten blevet dårligere? Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig her hos Mobilreparationer.

Er skærmen på din Google Pixel 6 ødelagt?

Som vi allerede har været lidt inde på, tilbyder vi kvalitets reparationer vedrørende Google Pixel 6 her hos Mobilreparationer, og det gælder især ved skærmskifte reparationer. Det er nemlig vigtigt, at skærmen skiftes korrekt, for fortsat at sikre en god brugeroplevelse. Vi kan typisk have telefonen klar inden for 90 min., hvilket betyder, at hvis du har en pludselig opstået skade på din Google Pixel 6, fikser vi den typisk samme dag.

Er batteriet på din Google Pixel 6 er begyndt at blive svagt

Her hos Mobilreparationer tilbyder vi batteriskift på din Google Pixel 6 mobil. Vi oplever ofte, at nogen kommer ind og har brug for reparation af batteriet, og det skal helst gå stærkt. Derfor har vi ofte batterier på lager.

Vi har alle har oplevet at mobilen igennem årene løber hurtigere og hurtigere tør for strøm, og typisk er det bare et spørgsmål om tid, før vi gør noget ved det. Køber en ny, eller får skiftet batteriet.

Service og kvalitet i højsædet som ingen andre steder

Mobilreparationer har siden 2010 været hjemstedet for mobilreparationer for en masse københavnere og især på Amager. Vi tilbyder god service og har altid et smil på læben. Det vigtigste for os er, at vi får gjort tingene grundigt. Vi nøjes ikke med at sørge for, at din telefon fungerer, men sørger også for, at kvaliteten er i top. Så skal vores kunder ikke bekymre sig for, om deres Google Pixel 6 leveres tilbage i topform. Vi sørger for, at kunden går herfra med et smil og følelsen af at få en ny telefon i hånden hver gang.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål, mangler du vejledning eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 55 50 20 40 eller besøg os på Amagerbrogade 8, 2300 København S.