iPhone SE 2020

Det avan­cerede kamerasystem med A13 Bionic-chippen giver dig Portræt-funktion, som fokuserer på dit motiv og slører bag­grund­en på en smuk måde. Også når du tager selfies.

Dybdekontrol. Du kan nemt justere, hvor meget bag­grund­en skal sløres ved at flytte på slideren – før eller efter du har taget billedet.

Portrætlys. Vælg blandt seks lyseffekter i studiekvalitet, og juster intensi­teten af lyset, så dit motiv vises i det helt rigtige lys.

Næstegenerations Smart HDR gen­kender ansigter. På en intelligent måde lyssættes ansigtet, så konturer og hudtoner bliver mere naturlige. De lyse og mørke detaljer i bag­grund­en finindstilles også, så alle elementer i dit billede kommer til at se fantastiske ud.

Du kan roligt tage hul på en ny serie. For med iPhone SE kan du se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Og når du får brug for at lade op, kan du bare lægge den på en trådløs oplader. Eller slutte den til en 18 W strøm­forsyning til hurtig opladning og gå fra 0 til 50 procent på 30 minutter.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Grade A Skærm

699

Original OEM Skærm

Skærm Udskiftning 999

Batteri

450

Home Knap

Pris Kommer Snart

Mikrofon

Pris Kommer Snart

Ladestik

Pris Kommer Snart

Højtaler

Pris Kommer Snart

Ørehøjtaler

Pris Kommer Snart

Volume Knap

Pris Kommer Snart

Kamera

Pris Kommer Snart