iPhone 8

Opgraderingen fra iPhone 7 modellen. Bedre kamera, bedre ydeevne og bedre skærm.

Denne iPhone har en skøn skærm med True Tone farver, som gør billedkvaliteten skarpere end nogensinde før, på en fin størrelse af 4.7 tommer. Super hurtig A11 Bionic processor som gør apps hurtigere end nogen af de tidligere modeller. Super følsom fingeraftrykBatteriet har en levetid på op imod 14 timer, og sikrer at du ikke løber tør på farten. Få det skiftet her, hvis det er blevet slidt.

iPhone 8 tilbyder også trådløs opladning, sådan at du blot skal ligge iPhonen på en oplader platform og så begynder batteriet at blive ladt. Denne teknologi fås ikke på mange telefoner. Derudover har Apple også introduceret tilgængeligheden til “Augmentet Reality”, som er en teknologi der kombinere data fra den fysiske verden, med virtuel data. Det er ikke så udbredt endnu, men virksomhed som f.eks. Ikea, begynder langsomt at prøve kræfterne af med den slags teknologi, og med iPhone 8 er du sikret til at kunne være med.

En skøn telefon som fortjener at blive restaureret, hvis skærmen er gået hen og er blevet ødelagt, eller hvis kameraet har fået hak som ødelægger de flotte billeder. Se disse og flere reparationer herunder.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Grade A Skærm

795

Original Skærm

Skærm Udskiftning 1195

Batteri

450

Home Knap

450

Mikrofon

595

Ladestik

595

Højtaler

495

Ørehøjtaler

450

Volume Knap

595

Kamera

895