iPhone 8 Plus

Ny og stærk iPhone med glas på front og bag, med et nyt og fantastisk farvespektrum som gør skærmen flot og skarp.

Apple lovede da denne iPhone kom ud, at det var det stærkeste glas de har fremstillet før. Skærmen måler 5.5 tommer, hvilket er hele 0.8 tommer mere end iPhone 8 og med Apples True Tone står den flottere end nogen af forgængerne. Ydeevnen har også fået et nyk opad, med den kraftige A11 Bionic processor er du sikret hurtigt og stabilt brug af diverse apps. Kameraet på denne iPhone er et dual-kamera, med en vidvinkelssensor med OIS samt en telelinse med 2x optisk zoom. Dette gør det muligt at tage flotte billeder af motiver både tæt på og på langt hold. Et indbygget kamera der gør digitalkameraet overflødigt.
Som med iPhone 8, har Apple introduceret tilgængeligheden til “Augmentet Reality”, som er en teknologi der kombinere data fra den fysiske verden, med virtuel data. Det er ikke så udbredt endnu, men virksomheder begynder langsomt at prøve kræfterne af med den slags teknologi, og med iPhone 8 Plus er du sikret på den front.

Det er synd at lade en sådan flot telefon gå til spilde eller blive skiftet ud, så få den repareret her istedet. Lad din iPhone 8+ blive genskabt til tidligere storhed, med ny skærm, batteri og meget mere her på siden.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Grade A Skærm

Skærm Udskiftning 895

Original Skærm

Skærm Udskiftning 1495

Batteri

Udskiftning af Batteri 495

Home Knap

450

Mikrofon

695

Ladestik

695

Højtaler

495

Ørehøjtaler

450

Volume Knap

595

Kamera

995