iPhone 7

En væsentlig opgradering af den tidligere iPhone 6 på mange punkter.

Denne iPhone er op imod 40% hurtigere end dens forgænger. Dette er især interessant for dem som bruger deres telefon på lidt tungere apps og opgaver. Kameraet er som altid blevet bedre, nu med 12MP kamera og et fint 7MP front kamera, som gør det muligt at bevarer alle oplevelser, alene og med selskab. Se og gense dine minder på den flotte 4,7 tommers Retina HD-skærm. Den stærke A10 Fusion chip som arbejder dobbelt så hurtigt som den tidligere iPhone 6, bruger endda også mindre strøm, så du kan arbejde dobbelt så hurtigt og i længere tid.
Højtaler systemet har også fået en god opgradering og kan nu spille dobbelt så højt som iPhone 6S, og gør det nu yderst behageligt at kunne se og høre film, podcasts og meget mere. Denne kraftige telefon vejer kun 138 gram og ligger let i lommen.
iPhone 7 og 7 Plus, har fået fjernet deres jackstik, til plads for det nye højtaler system, og benytter nu kun bluetooth og lightning-stik forbindelse.

Opret tid til en reparation og få fikset de fejl din iPhone 7 måtte have. Smadret skærm, defekt højtaler eller ridset kamera - dag til dag.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Grade A Skærm

Skærm udskiftning 499

Original Skærm

Skærm udskiftning 699

Batteri

Batteri Udskiftning 450

Home Knap

Home Knap Udskiftning 450

Mikrofon

Mikrofon Udskiftning 495

Ladestik

Ladestik Udskiftning 495

Højtaler

Højtaler Udskiftning 495

Ørehøjtaler

Ørehøjtaler Udskiftning 450

Volume Knap

Volume Knap Udskiftning 595

Bagcover

Bagcover Udskiftning Efter aftale

Kamera

Kamera Udskiftning 695