iPhone 6S Plus

En iPhone 6s med god størrelses fordel!

Den skønne iPhone 6S Plus overrasker, med hele 5,5 tommers Retina HD-skærm og stærk ydeevne igennem dens A9-chip processor. Ude fra kan det være svært at se forskel på denne og dens forgænger, men ligeså snart man har prøvet den af er man ikke i tvivl. Den nye A9-Chip gør det hurtigere og lettere at arbejde og nyde diverse applikationer. Som en ny ting, introducere apple med iPhone 6s, deres 3D touch, som er en stor opgradering af deres touch skærm. Den registrere via sensorer ikke blot hvor og hvornår der trykkes, men også hvor hårdt der trykkes, som åbner op for et hav af nye muligheder for applikationer og funktioner. På beskeder kan der f.eks. nu oprettes “ny besked” uden at skulle åbne applikationen op, men blot med et lidt hårdere tryk og hold på knappen.

Den store opgradering kommer dog for dem som er glade for Apples kamera. Både front og bagkameraet får en stor opgradering. Kameraet har nu 12MP istedet for 8 og frontkameraet har nu hele 5MP, over 4 gange så mange mega pixels som dens forgænger. Enden på grynede video opkald og selfies. Nyd dine billeder og videoer på den flotte Retina HD-skærm. Derudover, skal en kraftigere telefon også have kraftigere lagringsplads, og det er med 6s generationen nu også muligt at få med 128GB.

Har uheldet været ude og er din iPhone 6s Plus blevet defekt? Få den fikset her, hurtigt og billigt af professionelle reparatører til en fair pris.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Grade A Skærm

Skærm udskiftning 695
200 kr billiger nu!

Original Skærm

Skærm udskiftning 995
100 kr billiger nu!

Batteri

Batteri Udskiftning 450

Home Knap

Home Knap Udskiftning 450

Mikrofon

Mikrofon Udskiftning 450

Power Knap

Power Knap Udskiftning 595

Højtaler

Højtaler Udskiftning 450

Ørehøjtaler

Ørehøjtaler Udskiftning 450

Volume Knap

Volume Knap Udskiftning 595

Ladestik

Ladestik Udskiftning 450

Kamera

Kamera Udskiftning 495