iPhone 3G

Den første iPhone lanceret i Danmark og starten på en ny æra af smartphones.

Den er den anden generation af iPhones, og 3 tallet står altså ikke for tredje version, men for netværket som den understøtter, 3G Data. Med denne telefon introducerede apple også deres App Store som alle iPhone brugere og mange andre kender i dag. Det åbnede op for et helt nyt marked som i dag er millarder værd. Der er ikke en eneste dansker idag som tvivler på, hvad en App er idag - her har du altså starten.

Det er slet ikke mærkeligt at ville have en god klassisk iPhone 3G vedligeholdt og finpudset - er du en af de klassiske elskere? Få den fikset til en af de bedste priser og med den mest professionelle service her.

Bestil tid til reparation af iPhone 3G

Loading...

Historien om iPhone 3G

Med denne telefon introducerede apple også deres App Store som alle iPhone brugere og mange andre kender i dag. Det åbnede op for et helt nyt marked som i dag er millarder værd. Der er ikke en eneste dansker idag som tvivler på, hvad en App er idag - her har du altså starten.

Det er slet ikke mærkeligt at ville have en god klassisk iPhone 3G vedligeholdt og finpudset - er du en af de klassiske elskere? Få den fikset til en af de bedste priser og med den mest professionelle service her."

Mange reparationer kan, såfremt man har bestilt tid i forvejen, udføres med det samme. Har man ikke bestilt tid, er det dog ofte muligt at din telefon er klar igen, samme dag.

Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

Reparationer & Priser

Skærm

Skærm udskiftning 395

Batteri

Batteri Udskiftning 295

Ladestik

Ladestik Udskiftning 295

Home Knap

Home Knap Udskiftning 295

Mikrofon

Mikrofon Udskiftning 295

Power Knap

Power Knap Udskiftning 295

Højtaler

Højtaler Udskiftning 295

Ørehøjtaler

Ørehøjtaler Udskiftning 295

Volume Knap

Volume Knap Udskiftning 295

Kamera

Kamera Udskiftning 295