Huawei P9

Huawei havde igennem de tidligere år forinden P9'eren sneget sig op af kvalitets ranglisten og med P9'eren kommer de stærkt derud af.

Med P9'eren er Huawei altså blevet til en high-end smartphone producent. Med et imponerende 27mm f/2,2 optik 12 MP + 12MP S/H kamera og fasefokus, samt full HD optagelse, kan man ikke andet end at blive imponeret - og til dem som ikke læser de tekniske specifikationer får de den på gammel dansk: Billedekvaliteten er i top form. Billedet skal selvfølgelig også kunne nydes på mobilen, og det er intet problem på den 5.2” Full HD IPS-NEO-skærm i 1920 x 1080 pixels opløsning. Der er flotte, vilde farver og en knivskarp kontrast, som til tider endda bliver lidt for voldsomt i farverige spil med fuld lysstyrke, når Angry Birds brænder sig ind i nethinderne på brugeren. Vi anbefaler at skrue lidt ned eller bruge en nattetilstand i disse situationer!

Alt i alt en fantastisk mobil som kommer til at holde i en årrække endnu - hvis du lader den holde.

Her hos os kan vi forlænge din Huawei P9's levetid og give 2 års garanti på reparationerne. Få din skærm, dit batteri eller andet skiftet hos os, nemt hurtigt og til en fair pris. Bestil en tid her på siden eller kom forbi vores butik på Amager og få et uforpligtende tilbud.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Original Skærm

Udskiftning af Original Skærm Hvid 995

Original Skærm

Udskiftning af Original Skærm Sort Ring for pris

Batteri

Udskiftning af Batteri 350

Bagcover

Udskiftning af Bagcover 650