Galaxy S8+

Blev kåret af danskerne som “Årets mobil 2017”

En smartphone af dimensioner. Denne telefon blev kåret af danskerne som “Årets mobil 2017” på den populære, mobilsiden.dk - Og med god grund!
S8+’eren er til personen som ikke kan få nok af den luksuriøse Samsung skærm, men bare må have mere! Ny S-mobil fra Samsung er ensbetydende med en ny processor, og i denne omgang bliver ydelsen endnu en gang skruet endnu en tand i vejret.

Den storslåede S8+ har en imponerende 6,2 tommers skærm med de samme kraftige egenskaber som S8’eren. Det bløde design føles godt i hånden og giver dig samtidigt et fantastisk billede. Displayet er udstyret med Samsung's egen AMOLED teknologi og trækker så meget kontrast i et billede som muligt. Samsung har længe været udskældt for deres plastdesign, men nu er det udelukkende metal og glas, som dine fingre kommer i kontakt med, når der holdes om telefonen. Digital kameraets tid er ovre, og man skal ud i tungere skyts for at finde noget som kan overgå.

Hvis du har været ude for et uheld med din skønne Galaxy S8 eller S8+, så book en tid hos os eller stop forbi butikken i åbningstiden og få et uforpligtende tilbud på reparation af skærm og meget mere

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Original Skærm

Udskiftning af Original Skærm 1995

Batteri

Udskiftning af Batteri 595

Bagcover

Udskiftning af Bagcover 595

USB Connector

Udskiftning af USB Connector 595