Galaxy S7

Redefines what a phone can do


For Samsung handlede det med deres S6 serie, om at genskabe sig selv. Med denne S7 handler det om, at forfine oplevelsen og skabe en helstøbt telefon, med rettelser på de mest kritiske fejl og mangler fra den tidligere telefon og her står vi så med en ekstrem kraftig opgradering og finjusteret smartphone, som opfylder utallige krav som forbrugeren måtte have.

Samsungs flotte AMOLED teknologi giver et display som skaber wauw-effekt hos de fleste, og holder stadig tæt løb med de nyeste mobiler. Den har en fin størrelse, og en god 5,1 tommers skærm. Kameraet og homeknappen er nu næsten plant med resten af telefonen og formindsker risikoen for ridser. Den er vandtæt som dens broder, S7 Edge, og kan fungere efter en halv time under vand i op til halvanden meter - og det gør at du bekymringsfrit kan bruge den i badet eller i den lave ende af swimmingpoolen. Dette gælder selvfølgelig ikke med revner i skærmen, så lad os få den fikset for dig!

Ligemeget hvilken type skade din Galaxy S7 har modstået, så fikser vi den hurtigt, til en god pris med den bedste service. Book en tid eller kom ned i vores butik og få et uforpligtende tilbud på forskellige reparationer.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Original Skærm

Udskiftning af Original Skærm 1295
Ny pris! 200 billiger!

Batteri

Udskiftning af Batteri 595

Bagcover

Udskiftning af Bagcover 595

USB Connector

Udskiftning af USB Connector 595