Galaxy S6

Vilde specifikationer, brilliant design


Året forinden, da Samsung lancerede deres S5, blev den ikke modtaget i den stil som de havde regnet med. Salget var 40% lavere end de havde forventet, og det Sydkoreanske firma måtte tage kritikken til sig og prøve igen. Det gjorde de så. Med denne Samsung Galaxy S6 kom de stærkt tilbage og kunne ‘wauwe’ sin fanskare og vinde en del tilbage som var gået tabt.

Tidligere smartphones fra Samsung var af ren aluminum som ramme, nu blev der også løftet designet med glascover. Tidligere har power, været alt Samsung er gået op i - vilde specifikationer spækket i en klassisk smartphone kasse, men nu er designet med dem og du får i 2015 altså en telefon som udkonkurrerer de fleste andre. Pixeltætheden og opløsningen på telefonen er med til at skabe et knivskarpt billede som imponere de fleste, og stadigvæk holder den dag idag. Den smarte Super AMOLED teknologi giver også en reel sort farve, ved at slukke for de pixels som skal vise den og du derfor også sparer på strømmen, ved mørke baggrunde.

Det gælder selvfølgelig hvis alle pixelsne i din skærm virker - så har du været ude og få din skærm ødelagt, så lad os fikse den. Ligemeget hvilken fejl eller mangel din Galaxy S6 har, så lad os kigge på den og give et uforpligtende tilbud til dig, og få den fikset hurtigst muligt.

Bestil tid til reparation

Loading...

Reparationer & Priser

Original Skærm

Udskiftning af Original Skærm 1295
Ny pris! 200 billiger!

Batteri

Udskiftning af Batteri 450

Bagcover

Udskiftning af Bagcover 450

USB Connector

Udskiftning af USB Connector 595